Introductie

Als RDM Petfood zijn we sinds 2008 actief als internationale groothandel in natuurlijke hondensnacks. 
Vanuit onze locatie in Almelo leveren we onze producten aan vele groothandels, grootverbruikers en distributeurs in Europa.

Kwaliteit

Wij bieden uitsluitend kwaliteitsproducten, die met uiterste zorg zijn geproduceerd door erkende producenten. Om in de primaire voedingsbehoefte van een hond te kunnen voorzien, bestaat ons assortiment alleen uit 100% natuurlijke vleesproducten, die zonder conserveringsstoffen en smaakstoffen zijn geproduceerd. Dit is uiteraard het allerbeste voor de hond. 

Natuurlijke hondensnacks zijn niet alleen erg lekker maar ook erg gezond voor een hond. Zo helpen ze het gebit schoon te houden en het tandvlees te verzorgen.
Doordat honden een ernstige behoefte hebben om te knagen is een goede harde snack ook bevorderlijk voor de geestelijke toestand van een hond. Tijdens het kluiven word er bij de hond een stofje aangemaakt (endorfine) waardoor de hond rustiger word. Hierdoor wordt de kans dat de hond ongewenst gedrag gaat vertonen ook vele malen kleiner.

Assortiment

Wij hebben een breed aanbod aan natuurlijke, gedroogde hondensnacks, die afkomstig zijn van verschillende diersoorten. Welke snack het beste is, is afhankelijk van de grootte van de snack, de grootte van de hond en of de hond allergisch is of niet.

Hiernaast zijn we continu bezig om ons assortiment uit te bereiden met interessante producten in handige innovatieve verpakkingen. Op deze manier proberen we met mooie onderscheidende producten ons altijd te onderscheiden. Mocht u hierin tips of suggesties voor ons hebben ten aanzien van onze producten, voelen wij ons graag altijd aanbevolen.

Vragen?

Heeft u interesse in onze producten of heeft u vragen, neemt u gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en zullen ons uiterste best doen om u een passend advies te geven met betrekken tot uw snack assortiment in uw winkel. Want immers; uw succes is ons succes!
© Copyright 2017 - www.rdmpetfood.com